• Τηλέφωνο: (+30) 2610278265
  • Email: request@steelhouse.gr
  • Ωράριο: 10:00 to 18:00

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εκτύπωση

Έκθεση Κατασκευές 2009 στην Αθήνα

Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσία της STEELHOUSE στην έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 2009 η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στους χώρους της HELEXPO στη λεωφόρο Κηφισίας.

Το περίπτερο της εταιρίας έκανε αίσθηση με το πλήρες δείγμα μιας κατοικίας 130τ.μ. υπό κλίμακα 1:3 το οποίο παρουσίζε όλες τις λεπτομέρειες μιας πραγματικής κατασκευής με το σύστημα SCS.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

 

Παρουσίαση του συστήματος δόμησης της STEELHOUSE στο συνεταιρισμό της Πολεμικής Αεροπορίας


Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23-10-2022 το σύστημα δόμησης SCS  της STEELHOUSE παρουσιάστηκε στους οικοπεδούχους και μετόχους του συναιτερισμού "ΙΚΑΡΟΣ" της Πολεμικής Αεροπορίας ".

Το σύστημα δόμησης της STEELHOUSE σε συνδυασμό με πρωτοποριακές τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, ανακύκλωσης, και εφαρμογής ηλιακών & αιολικών συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έχουν σκοπό να καταστήσουν τον οικοδομικό συναιτερισμό του "Ικάρου" στην Εύβοια ως τον πρώτο πρότυπο ενεργειακά αυτόνομο οικισμό. 

Εκτύπωση

Έκθεση Κατασκευές 2008 στην Αθήνα


Η πρώτη επίσημη παρουσία της STEELHOUSE στην Αθήνα έγινε τον Μάιο του 2008 στην έκθεση Κατασκευές 2008 στoν εκθεσιακό χώρο της Helexpο στη λεωφόρο Κηφησίας. Η παρουσία της STEELHOUSE στην Αθήνα ήταν εντυπωσιακή μιας και κατασκευάστηκε μέσα στην έκθεση ένα διόροφο δείγμα 75τ.μ. σε πραγματική κλίμακα όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δούν ολοκληρωμένο το SCS.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης η STEELHOUSE διοργάνωσε ημερίδα για την παρουσίαση του LSK και των κατασκευών ελαφρού χάλυβα στο ελληνικό κοινό. Στην ημερίδα συμμετείχε επίσημα και επιτροπή του Ευρωπαικού Οργανισμού Λεπτότοιχων Μεταλλικών Κατασκευών (LSK).

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

1ο Πανευρωπαικό Συνέδριο του LSK στo Βέλγιο


Τον Ιούνιο του 2006 πραγματοποιήθηκε στην Λιέγη του Βελγίου το 1ο πανευρωπαικό συνέδριο του LSK στο οποίο η STEELHOUSE είχε ενεργό μέρος, παρουσιάζοντας έργα της από την Ελλάδα και μιλώντας για τις ιδιαιτερότητές του σχεδιασμού και της ανάλυσής κατασκευών ελαφρύ χάλυβα σε μια έντονη σεισμικά περιοχή όπως η χώρα μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

  • 1
  • 2
steel house logo sm

Εφαρμογές Προηγμένης Δόμησης

πρώτη εταιρία κατασκευής κατοικιών εξολοκλήρου από γαλβανισμένο ελαφρύ χάλυβα στην Ελλάδα.

Σημεία

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ:
26ο χλμ Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου Πάτρα - Τ.Κ. 25002

ΚΕΝΤΡΙΚΑ:
ΒΙ.ΠΑ. Πατρών - Κόμβος Γλαύκου

ΓΡΑΦΕΙΟ:
Πατρέως 14 - Πάτρα